Németh Pákolicz Tamás

író, költő, zenei előadó

Megvásárolható kiadványok


 


SIMEON RORSCHACH LEVELEI

rövidpróza regény (2023)

Elképzelni sem tudtam, hogy ki lehet ő, és miért e koncentrált figyelem irántam, míg el nem kezdem keresni, kutatni az eredetét. Megdöbbentő felfedezéseim arra sarkalltak, hogy még alaposabban, még értőbben értelmezzem a leveleit, és most, hogy remélni merem: valamit felfogtam mindabból a nagytömegű információból, amit közölni akart velem, végre felfedte magát előttem…

A kötet ára 3.500,-Ft + 490,-Ft postaköltség

 

 


PASZTELL SZAVAK

verseskönyv (2022)

Ebben a kötetben olyan szavakból készültek a versek, melyek nem rikítók, kiabálók, hangoskodók vagy sikítozók. Ezek a versek úgy szelídek, és úgy simogatók, hogy közben csordultig vannak érzelmekkel, gondolatokkal. Amikor olvassuk őket, színeket érzünk, melyek a pasztell tartományában léteznek. Alkotóik: a pasztell szavak.

A kötet ára 3.000,-Ft + 490,-Ft postaköltség

 

 

ÚTON A TELJESSÉGHEZ 

életfilozófiai könyv (2021)

Az én hitem szerint a létező nem csupán az, amiről az ismereteink szólnak. Felfoghatatlanul több annál. El lehet érni, meg lehet tudni, és meg kell tanulni.

Ez az evilági létezéseink lényege.

A kötet ára 3.000,-Ft + 490,-Ft postaköltség

 


 

KIS ESTI BŰBÁJ

verseskönyv (2020)

A Kis esti bűbáj varázslatok sorozata. A versírás kulisszatitkaiba kalauzolja el az olvasót. Egy újszerű kezdeményezés a magyar irodalomban. A közönség számára új ablakot nyit a költészetre, az alkotás csodájára. 

A kötet ára 3.000,-Ft + 490,-Ft postaköltség

  

MEGSZEGETT GONDOLAT

verseskönyv (2019)

Szerkesztésének vezérelve az időrendiség volt. A versekkel 2018 decemberétől haladunk visszafelé, egészen a kezdetekig, 2014 januárjáig, mióta elkezdtem lejegyezni őket. Így megmutatják magukat a verselésben bekövetkezett változások. 

A kötet ára 2.500,-Ft + 490,-Ft postaköltség

  

ÉBRENÁLMOK

novelláskönyv (2018)

Időnként a dolgok sokkal többé, jobbá és szebbé válnak, mint amilyenről akár csak álmodtunk. Mi más, ha nem ez adhat okot az értelmes életre, alkotásra?

A kötet ára 3.000,-Ft + 490,-Ft postaköltség